Saturday, August 09, 2008

M&ZS? Mo-Zsi. De ki a menyasszony???

Ugy dontottunk, ideje atterni es neha magyarul is irni - kulonosen akkor, amikor a bejegyzest leginkabb csaladjaink es magyar barataink olvassak (nem mintha ukran kolleganom nem figyelt volna mar fel a Picassan megjelent eskuvoi kepekre es kerdezte, ki ez a szep menyasszony...?)

Bar egy kicsit elobb tudtunk az eskuvoi tervekrol mint mindenki mas - na azert nem elobb mint maga a menyasszony es a volegeny... (vagy megis?) -, nagyon vartuk mar, hogy a ket "igen" elhangzodjek a templomban. Biztos, ami biztos, gondoltuk ;-)



Mikozben a Joisten is aldasat adta egy kis esovel (ami azert szerencsere nagyon sokat nem tartott) a botanikus kertbe vonultunk Sogorekkal fenykepezkedni, arra varva, hogy a nasznep felvonuljon idokozben az Aroma vendeglobe.


~ Eggyel tobben a csaladban... (Jo valasztas volt :-)

De leginkabb arra vartunk, hogy ket ev utan ismet egy igazan jot bulizzunk Kolozsvaron, egyutt a csaladdal es baratainkkal ... es ezuttal ne foszereplokkent, hanem foszervezokkent nezzuk vegig ahogy Zsolti es Molly megkuzd elrabolt parjukert -Molly, azert ideje megtanulni, hogy a ferjed nem a nok kebleit, hanem a feneket nezi meg eloszor es Zsolti, lehet hogy egy menedzser talan nem is tud dolgozni csak ki-osztogatni a munkat, de kivancsiak vagyunk, hogyan mukodik ez Nalatok otthon?
... es egyaltalan, kinek a keze van felul a tortan?


~ Oho, kemeny harc lesz meg itt! Talan johet egy Catan?

Az eskuvo veget egy tokeletes tuzijatek zarta, ami talan sehol sem lett volna szebb mint eppen ezen a teraszon.
Kedvenc kepeinket elcsentunk sajat albumunkba, ami itt megtekintheto (de a teljes valogatasert erdemes Molly Picassa Albumahoz kattintani
.

1 comment:

Torjai Zsolt said...

Egy hete torom a fejem, amiota a bejegyzeseteket olvastam, hogy ki is az a "ZSI", ha mar a meghivora a MOZSI- t felirtam...a megfejtesert ha jar jutalom lehet jobban torekedek, es elobb utobb csak rajovok, vagy megtalalom...ZSIT- t :)
Komolyra forditva a szot, koszi a bejegyzest, a lelki tamogatast(es nem csak) meg persze a zurichi vendeglatast...