Saturday, August 23, 2008

K****a izgulok, avagy Lilla es HZS eskuvoje




Nagyon boldogak voltunk mikor megtudtuk hogy HZs elveszi Lillat, mivel mindkettojuket nagyon szeretjuk es emellett meg talalnak is nagyon egymashoz.
Eloszor is a hazassagkotes: hat az izgalmas volt... mindenki tudja, hogy mi is volt kimondottan kulonleges, itt mar inkabb nem is ismetlem, mert HZS szerint mar biztos uncsi (aki nem tudja, jarjon utana). Szoval nagyon edesek voltak es orulunk hogy ott lehettunk amikor elindultak a "nagy utra".

Ugyebar a "Nagy utazas" volt a tema. A meghivotol a buszozasig a vendeglohoz, az ulesrendtol a borond-tortaig minden reszlet erre utalt. A kilatas a vendeglotol szuper volt - allitolag innen lathani Budapestnek mindhet hidjat ... hat en eleg hamar 14-et lattam :-). HZS enekleset es a kettejuk gyerekkori vetiteset egyarant elveztuk. A beallo hideg ellen pedig "egy kis hazaival" kuzdottunk.
All-in all: HZS es LILLA: Sok-sok boldogsagot kivanunk Nektek.

Tovabbi kepek (© HZS es Lilla): http://picasaweb.google.com/emese.gyenge/2008HZSEsLillaEskuvoje#
Posted by Picasa

2 comments:

Anonymous said...

nem mintha a címben nem lőtted volna már el, hogy mi volt olyan kurvára izgalmas :D zs

Krisztina & Zoltan said...

azt irtam "inkabb nem is ismetlem" marmint ismetlem, de azert egyszer el kell sutni:-) De jopofa mert mar nem eleoszor latom hogy valaki hzs lllla-ra kerseve landol itt... :-)